Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.02.2013 21:27 - Внимавай какво си пожелаваш, може и да се сбъдне...
Автор: djgator Категория: Лични дневници   
Прочетен: 14124 Коментари: 27 Гласове:
38


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
       Какво се случва всъщност? Народът се събуди ...... от глад! Наистина както казва мангала от популярния виц " гладът бате е по-силен от тока". За съжаление олигархичната партийна класа изпусна този важен момент, в който народът безумно огладня.  Римляните преди толкова векове са открили формулата за държане на раята в подчинение " ХЛЯБ и ЗРЕЛИЩА". Е, Пайнер денонощно ни заливат със зрелища, обаче забравиха за хляба!!! Сега ще сърбат! Попарата, която ни дробиха цели 23 години - гореща и горчива!
   Премиерът подаде оставка, а опонентите му вместо да се зарадват, се чудят какво да правят??!! На всички нормални хора е ясно - към момента, ГЕРБ нямат алтернатива! И скоро няма да имат, поне НЕ и от старите изтъркани муцуни, окупирали парламента 23 години. Нови лица и нови организации трябват! Ако познавате такива - предложете им, съобщете на приятелите си, пък току-виж станало чудо..... ПРОМЯНАТА!

image


 Шах!!!





Гласувай:
38



1. tutankhamon661 - djgator
20.02.2013 21:49

Наистина нямат алтернатива.

Когато някой говори срещу тях, често казвам "Посочи ти!"
До момента няма отговор.
Твърдо "за някой" са само идолопоклонниците. Tе винаги ще държат на техните хора - колкото и да ги лъжат.

Аз нямам нищо против и друг да дойде, стига да върши работа. Убеден съм, че и Борисов не изгаря от желание да го дъвчат по медиите.

Просто няма кой.
Нищо хубаво не очаквам.


цитирай
2. djgator - tutankhamon661
20.02.2013 21:58
Както написах, трябва нов модел, нови лица, Бойко беше много търпелив...
Народът е уморен и разочарован, трябва Велико Народно Събрание и промяна в много закони, само това ще свърши работа!
цитирай
3. kasnaprolet9999 - Герб също знаят, че нямат алтерн...
20.02.2013 23:05
Герб също знаят, че нямат алтернатива и най-добрия начин да го докажат в създалата се ситуация и с оглед краткото време до изборите е този. Това е гениален политически ход, някой умник добре ги е посъветвал, те сами едва ли биха се сетили, нито пък биха отстъпили от позициите си доброволно.Политическия спектакъл, който ще последва, няма да има равен на себе си, запасете се с търпение.
цитирай
4. djgator - kasnaprolet9999
20.02.2013 23:10
Искам само да повторя последните си думи, там е и моят отговор :
Нови лица и нови организации трябват! Ако познавате такива - предложете им, съобщете на приятелите си, пък току-виж станало чудо..... ПРОМЯНАТА!
Постингът ми целеше точно това, а не аплодисменти за герб.
цитирай
5. tutankhamon661 - djgator
20.02.2013 23:37

Нека има нови лица!
Само да не стане като във вица с гладните и нахранените комари.
Човекът лесно се изкушава.

цитирай
6. tutankhamon661 - kasnaprolet9999
20.02.2013 23:38

Права си. Голямо шоу се очертава ...

цитирай
7. kasnaprolet9999 - Много добре те разбирам, но едва ли ...
21.02.2013 00:15
Много добре те разбирам, но едва ли има нужда да се притесняваш, че някой няма да разбере за случващото се днес и ако има желание и идеи, то сцената ще е на разположение по време на антракта. Ще бъдат допускани всякакви подгряващи групи преди следващите избори. През този дълъг преход се нагледах на политически театър и не очаквам изненади.
цитирай
8. hristo27 - Сега следва Велико Народно Събр...
21.02.2013 09:27
Сега следва Велико Народно Събрание, промяна на Конституцията и демокрация в България не само на книга. В противен случай, ще означава, че тези протести са били без смисъл и тотално сриване на държавата. Без значение, коя от всички партии, изредили се да властват, отново ще върши това.
цитирай
9. anaevada - ..
21.02.2013 09:28
Както пише в "Едип Цар" на Софокъл, "нещо дириш ли, намираш го" ...
цитирай
10. lgg560531 - Трябва да се избират млади хора, ...
21.02.2013 10:54
Трябва да се избират млади хора, добре професионалисти и чисти и силни като характери. Познавам такива хора, но ако ги предложа, ще звучи глупаво за мен и за тях.
цитирай
11. rustocks - Бойко е готин, ама каква беше тази ...
21.02.2013 14:24
Бойко е готин, ама каква беше тази папка "Лилия" или нещо подобно, за която говори Бисеров?
цитирай
12. nicodima - В момента вече ме е страх от друго...
21.02.2013 15:12
По улиците се чуват лозинги от рода на "Вся власть Советам!"
Хората, които скандират "Власт на народа! Долу партиите!" няма как да знаят / защото толкова им е образованието и подготовката по история /, че след едни такива протести и безизходица, една нова партия идва на власт, закрепват я с чл. 1 в Конституцията и следва чистка на несъгласните с това статукво.
Този филм вече сме го преживяли!
цитирай
13. cornflower - Национален фронт за спасение на ...
21.02.2013 15:15
Национален фронт за спасение на България
цитирай
14. lubima - убедена съм, че едно от добрите р...
21.02.2013 16:04
убедена съм, че едно от добрите решения са нови лица, нови лидери!Но как ще стане, като всички виждаме "старите"?С цената на всичко се стремят към "кокала", и съм сигурна, че и през ум не им минава да отстъпят и да дадат път на нови, млади хора!Как ще стане Гаторе, като всички са толкова гладни за власт?
цитирай
15. bringo - Абе трябва да се гласува за нови п...
21.02.2013 16:30
Абе трябва да се гласува за нови партии, а не за стари мутри! По-добре си пожелай нещо ново, което да е по-добро от старото, отколкото несменяемите мутри.
Сега този Бойко Борисов ще направи цирк и отново ще състави ново правителство, или ще върнем отново БСП и ДПС. Нито едно от двата варианта не трябва да се случва, ако не искаме да теглим кредити за плащане на ток, а и не само, жизненият стандарти на България е нисък и ще става все по-тежко за живеене и плащане на каквото и да е било.
При бедна България се избират честни хора, които поне да се опитват да променят нещо, а не да приватизират и да доведат до фалит собствената си държава. Такива хора за жалост няма, има по-малко зло и по-голямо зло.
цитирай
16. bezmitove - Кои участват и пишат в блог.бг в подкрепа на този ФАРС?!
21.02.2013 16:34
И ето къде е ключа за палатката!
И Боко Тиквата и министърчето сукалче казаха, че държавата нямала пари да плати, ако бъдели изгонени ЕРП-тата.
Хайде сега се сетете като няма пари държавата кой ще купи дяловете на ЕРП?!
Точно така българските мутри олигарси!
И какво излезе накрая?
Протестиращите(тези, които не са платени) ходят на митингите като си мислят, че протестират срещу мутрите олигарси, а всъщност участват в цирк, чрез който защитават икономическите интереси на мутрите олигарси?!

Друг е въпроса, че този Фарс беше много добре премислен и изигран под ръководството на Червените олигарси, както и от техните пионки- Боко Тиквата, Полиция/Жандармерия, Платените агитки(рецидивистите провокатори на подобни мероприятия)...
Но да не забравяме и не омаловажаваме и ролята на МЕДИИТЕ, разните му там "журналисти", социолози,психолози, политолози...!
И не на последно място боклуците наричащи себе си Българска интелигенция!

Искам да се обърна специално към тях.
Подлоги и подметки на управляващите, разберете веднъж завинаги.
ИНТЕЛИГЕНТНИЯ ЧОВЕК НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ПОДЛОГА И ПОДМЕТКА КАТО ВАС!!!
цитирай
17. djgator - До всички
21.02.2013 17:20
Благодаря ви за отделеното време и изказаните мнения, ценя всяко едно от тях. Нямах време да влизам в блога и затова не съм ви отговорил своевременно. "следва Велико Народно Събрание, промяна на Конституцията и демокрация в България не само на книга" цитирам hristo27, да Ице - точно това следва!!
Аз бях отчаян от бездушието, безразличието и липсата на борбеност у сънародниците си, бях разочарован и от организацията на блог.бг, поради което една година не написах и 1 ред тук. Сега отново съм обнадежден и ще пиша, отново по злободневни теми, няма да мълча или да търпя! Всичко друго, което не успях да ви кажа, ще изложа в следващия си постинг.
цитирай
18. apostapostoloff - Диагноза:
21.02.2013 17:22
политофрения.
цитирай
19. comfy - Съгласен съм, почти с всичко!!
21.02.2013 18:54
Търсят се новите лица за ПРОМЯНАТА! Те са между нас - "обикновените" хора. Изтървем ли сега момента - заминава животът на няколко поколения, а и не само... В никакъв случай не трябва да се поддаваме на ЛЪЖИТЕ на "политици", "политолози", "социолози", "журналисти", провокатори и всякакви подставени лица!!

Посоката е само една - РАДИКАЛНА ПРОМЯНА! Това стряска само тези, които в една или друга степен са ограничени - в мисленето, в представите си, от господарите си, администрацията, настанилите се на "топло" в държавните институции и т.н. Оф, май са много стреснатите групи... Но "обикновените" хора са повече!!! Те трябва да бъдат гарантирани от някаква сила, която да ги подкрепи в нужния момент! Не се надявайте тази сила да е "Капиталът"! Питам се, биха ли могли военните да ни гарантират граждански мир, докато ние направим промените...

Кое е по-ценно от един човешки живот? - Два човешки живота!
Перефразирайте въпроса и отговора като замествате... :)

к.к.
цитирай
20. djgator - comfy
21.02.2013 20:47
Да, моментът е исторически, а напрежението е пределно. Една стъпка в грешна посока и ще страдаме още десетки години. В момента всичко е в ръцете на президента...
цитирай
21. injir - Най-сетне в тая държава да се случи ...
21.02.2013 21:49
Най-сетне в тая държава да се случи нещо интересно.:) Едните не могат да управляват по старому , а другите не могат да управляват по новому! Що е то?
цитирай
22. djgator - injir
21.02.2013 22:49
Това е поредното Българско чудо. Мисля, че от това по-зле няма накъде да става, все пак сме членове на ЕС и скоро ще ни пуснат в Шенген, никой няма да остави анархията да вилнее из Европа.
цитирай
23. diso - Политическата класа напълно се изроди
22.02.2013 06:42
Дотолкова се откъсна от хората, че вече е нужно да си ходи.
Нужни са не само нови лица, но и нови идеи, защото сегашните са просто "обръчи от фирми".
Съгласен съм, че от всичките маймуни, в сегашния маймунарник, ГЕРБ са най-малкото зло и наистина постигнаха някои неща, чрез управлението си и са логичен избор, ако няма други. Да не забравяме обаче, че са олигархично-полицейска партия, която се грижи повече за бизнеса на конкретните си членове и спонсори, отколкото за интересите на страната и на гласоподавателите си.
цитирай
24. djgator - diso
22.02.2013 09:07
Приятелю, след последните събития, на всеки политик и нормалномислещ човек стана ясно, че който и да дойде на власт - няма да има комфорта на бездушните избиратели, а ще му крещят пред прозореца всеки път, когато сгафи! Това е победата, която извоювахме: НАРОДЪТ СЕ СЪБУДИ!!
цитирай
25. injir - Сега вече знам какво е искал да каже ...
23.02.2013 21:57
Сега вече знам какво е искал да каже Левски със своя въпрос:,,Народе????,, .
цитирай
26. djgator - injir
25.02.2013 21:44
Има и заблудени хора при протестиращите, но това е целта на управляващата 23 години хунта, да ни провокират - да се разединим и да се самоизядем. Аз обаче няма да се поддам на тази евтина провокация.
цитирай
27. batogo - Прав си, приятел!
27.02.2013 18:04
ГЕРБ засега нямат алтернатива. Понеже се напънаха да свършат и някаква работа, за разлика от другите лаладжии, които само крадяха и си уреждаха роднините. От последните събития, обаче става ясно едно нещо, което не ни прави чест - и то е, че се събуждаме само когато огладнеем, а похапнем ли, заспиваме отново до следващия глад. Стомаха ни ръководи, приятел, а не духа, разума и волята за по достоен и смислен живот. Прекрасно е, че народът се събуди. Дано този път да не се остави да го приспят пак социалглистите със сладки приказки!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: djgator
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1334580
Постинги: 96
Коментари: 5218
Гласове: 24574
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930