Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.11.2009 10:47 - Добре дошли в АБСУРДИСТАН !! Бетонните кутийки.
Автор: djgator Категория: Лични дневници   
Прочетен: 17075 Коментари: 68 Гласове:
18

Последна промяна: 17.11.2009 10:58

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Страната с население,  почти 98% от което, притежаващо собствено жилище .. Истински земен рай :)) В този съвременен Еден, в който имаме нещастието да живеем, нещата всъщност не са никак розови!! При по-детайлен анализ се оказва, че около една трета от тези "жилища" са всъщност ужасните недоносчета на социализма - ПАНЕЛКИТЕ!!
 Докато тук си чешем езиците с вас, в момента стотици семейства треперят в очакване, да им се срутят на главите собствените им домове и то без да има земетресение или друго природно бедствие!! Проблемът с ПАНЕЛКИТЕ, чийто живот изтече, ще се окаже най-големия проблем за държавата и за народа ни от новата му история!!! Това ще е своеобразен потоп, военна разруха, но в мирно време.. И както се досещате, държавата няма средства нито е предвидила съответните мерки да помогне на бедстващите!!!
Ако на някой от вас му се струва несериозно това, вижте следващите кадри:
 мила, родна картинка
image

Но вече с изпята песен..
image

Ето вече започнаха да падат стените и стъклата..
image


и ето какво ни чака...
image

По интересното в случая е, че тези хора няма да получат обезщетение или помощи - остават на улицата или се връщат на село!!!!! Светлото бъдеще е пред нас, приятели - приятен престой в Абсурдистан!! :))


Ако някой, въпреки всичко написано и показано от мен, продължи да се опитва да внушава, колко си е добре тук, ще му посветя следващия снимков постинг - контрастите между тук и ТАМ...






Гласувай:
19



1. miralyub - абе, не е добре тук, не е. нали и аз съм ...
17.11.2009 11:06
абе, не е добре тук, не е.
нали и аз съм в панелка- и мен ме касае този проблем...
не само държавата, но и човешкият фактор - живеещите- куца...
от 2 години в мазето ни тече една вода и не можем 2 входа са се организираме да отремонтираме теча--- всеки вика мен не ме касае-срамно и жалко.
но да кажа- за всеки случай по повод "апокалипсиса", за който говориш- спец. ние сме се подсигурили с жилище на 10-ина км от града, в идеално спокойствие...
цитирай
2. анонимен - приятеля ми
17.11.2009 11:08
праи изолации :P
цитирай
3. djgator - Мира
17.11.2009 11:09
Благодаря ти за коментара.. Нужно е повече хора да се замислят, дори и да споделят своя горчив опит- пак ще е от полза. Аз живея в нова монолитна кооперация, но пак не съм равнодушен към проблемите на страната, защото рано или късно те ще засегнат всички..
цитирай
4. djgator - dilution
17.11.2009 11:11
Това е хубаво, но проблема на това строителство е, че то ще се разпадне заради изгнилите сглобки.. Почти е невъзможно да се спаси.
цитирай
5. lubopitstvo - Да, прав си,
17.11.2009 11:17
уж имаме много частна собственост, а тя една собственост..
В личен план-преди три години продадох всички панелки, имащи нещо обще с мен и сега съм в тухла отвсякъде. Това беше през така нареченият недвижим период от живота ми :)
цитирай
6. анонимен - Предпочитам
17.11.2009 11:24
да живея в панелка / е не като тези на картинките/ отоклкото в модерните нови кооперации , които се строят за 6 месеца. Имам "удоволствието" да работа във фирма продаваща строителни материали на строителните компании - знам как се строи и с какви материали - предлагаш им качествени метериали - те търсят торба шпакловка за 6 лв където вътре е само пясък и то от незнайна кариера / най често морски/.
Не бих си дала панелката / строена през 79 година/ за каквота и да е била модерна кооперация. Бих си построила сама и качествено - но за жалост не съм от тези с възможностите.
цитирай
7. djgator - lubopitstvo
17.11.2009 11:25
Браво, и нашите жилища са монолит, но започне ли "потопа" последствията ще са страшни за всички в Бг.
Само си помисли, от и бездруго изтънелия паричен поток, да се отклонят още огромни суми за нови жилища, познай какво ще се случи със стокооборота... В момента хиляди новопостроени жилища стоят без да се ползват- вече е ясно какво чакат.
цитирай
8. djgator - darling
17.11.2009 11:27
Някои от новите кооперации не са много качествени, но поне ще издържат като цяло ~ най-малко 100 години. В момента сглобките на панелите гният и процеса е необратим..
цитирай
9. анонимен - Някои от новите кооперации не са ...
17.11.2009 12:24
djgator написа:
Някои от новите кооперации не са много качествени, но поне ще издържат като цяло ~ най-малко 100 години. В момента сглобките на панелите гният и процеса е необратим..

Не съм убедена.
Знам как се строят и с какви материли. Вярно е, че повечето панелки вече са си отживели живота, но не съм сигурна, че новите кооперации ще изкарат и поливината от това на панелките. Може би в началото на 90 те се строяха качествени коопреции но в последните 5 - 10 години всичко е е под всякаква критика.
Но - ще поживеем , ще видим :)
цитирай
10. monna - Веско,
17.11.2009 12:25
Всички проблеми представляват само липса на разбиране. Поради това, за да решим своите проблеми трябва само да ги разберем. Когато даден проблем е напълно разбран, той престава да съществува, тъй като разбирайки проблема ще разберем и какво го причинява поначало.
Всеки продукт е причинно-следствена връзка?!!!
Не е абсурд..а следствие.. всеки знае от какво!!!:)))
цитирай
11. blackle - Грубата истина приятелю,
17.11.2009 12:40
така е в България... нищо не ние е наред... аз ще пусна един подобен постинг...
цитирай
12. smani - Веско,
17.11.2009 12:52
това във Филибето майна ли е? Лили, лили майко. А последната снимка кърти!
цитирай
13. bizcocho - "Когато фактите говорят и ...
17.11.2009 12:55
"Когато фактите говорят и боговете мълчат" Тааа, тез, които се взеха за богове надали ще "отговорят" на подобни факти. А и нали разбираш колко са заети... знае ли се за колко време ще са "богове"? Себе си ли, "дрипльовците" ли да оправят...Пък и по нашенска традиция има на кого да прехвърлят вината...а "дрипльовците", ако има с какво, да си търсят сметка от тез, които измряха и хич да не им се "мотат" в краката с проблемите си...
Ама че ужас в снимки! :(((
цитирай
14. rpatel - Мъка, мъка! Имам позната, която ...
17.11.2009 13:28
Мъка, мъка! Имам позната, която една сутрин се събудила и установила... че в стената на жилището й (панелка, разбира се!) има огромна дупка през която тя спокойно можела да си гледа навън!!! Какво ще кажеш, а? Просто не е истина. А и да не е само тя. Колко още хора живеят в такива кутийки... чувала съм за потъващи стълбища, за падащи мазилки... и това е проблем на десетки, ако не и стотици хиляди хора. А в същото време банките продължават да отпускат кредити за закупуването на такива жилища и хората са принудени после да връщат тези пари двойно и тройно! И за какво? За да живеят в такава къща на ужасите и да се чудят кога покривът ще им падне на главите! Знам, че закупуването на друго жилище е много по-скъпо, но по-добре да живееш известно време под наем и в последствие да купиш нещо нормално, което един ден да можеш да оставиш на децата си, отколкото да си залагаш тази бомба със закъснител. Защото, ако не се вземат спешни мерки, рано или късно всичко ще рухне! А като прибавим към това и фактът, че голяма част от хората живееши в тези кутийки не са и собственици на земята под тях. Какво излиза? С голяма мъка успяваш да си издействаш кредит от някоя банка, половината си живот работиш за да го върнеш и накрая оставаш с празни ръце! Много съм му благодарна на дядо, че поне този ужас ми спести. Имам щастието да живеят в стара, но много добре поддържана тухлена сграда и не се страхувам, че покривът ще ми падне на главата. Да, и тук си имаме проблеми, покривът тече, трябва спешно да се ремонтира, но това е нищо на фона на проблемите на живеещите в панелки.
И което е по-лошото, сега тепърва ще става по-лошо. Защото от ден на ден всичко остарява все повече и повече, а малко хора имат пари за качествен ремонт. Не ми се мисли в какво ще превърнат и Младост и Люлин и Обеля и всички отстанали панелни квартали след някой друга година! Те и сега приличат на декор от филм на ужасите, пък тогава. :-(
цитирай
15. malkiatprintz - Само си представи след десетина ...
17.11.2009 13:40
Само си представи след десетина години едно малко по-силно земетресение – дори не е необходимо да е наистина от силните – изведнъж ще намалеем с два милиона. ТОва е проблемът, Весо – на никого с нищо н ему се занимава; нали си е добре тук и сега, какво го засяга нещо друго или нещо, което ще стане след време... дотогава има време.
цитирай
16. borsi - Най-големия проблем за панелките ...
17.11.2009 13:52
Най-голем проблем за панелките е, че земята под тях не е тяхна. Има огромни апетити към нея, за това държавата си право оглушки. В един миг просто ще изхвърлят хората на улицата (уж за тяхно добро - панелките няма да са вече безопасни) и ще продадат терените на "техни хора".
цитирай
17. thedarkangel1977 - едно не мога да разбера. . . казваш че ...
17.11.2009 13:57
едно не мога да разбера...
казваш че си ходил в 3 континента, в 15 страни...
ама кво аджба седиш в Бг, като не ти изнася това което ти се предлага...
ходи си там в страната на чудесата...
цитирай
18. monna - Ако ти изпратя една снимка от центъра на Бургас..
17.11.2009 14:04
ще видиш какъв паметник на културата си имаме и ние.
Всъщност, ей сега ще се опитам да я тупна на аватара си. Погледни я!
цитирай
19. djgator - monna
17.11.2009 14:18
Тук има и по-трагични гледки.. Ще продължа паредицата, макар на много хора да им се струва безсмислено!
цитирай
20. djgator - blackle
17.11.2009 14:19
Ако в момента не можем друго, то поне да говорим за проблемите.. Така се раждат истини и защо не - решения на проблемите.
цитирай
21. djgator - smani
17.11.2009 14:23
Снимките не са от Пловдив, но навсякъде положението е трагично.... Технологията е била еднаква и са строени по едно и също време- смятай..
цитирай
22. djgator - bizcocho
17.11.2009 14:33
По-добре е да се види всичко, отколкото да се правим, че всичко ни е наред.. Нали знаеш - ситият, на гладния не вярва!
цитирай
23. djgator - ferre
17.11.2009 14:34
Те и за 2000г предвиждаха апокалипсис, но ето 9 години бонус дотук :) Всички ще умрем - въпросът е кога и как?
цитирай
24. djgator - rpatel
17.11.2009 14:36
Трагедиите ще започнат като епидемия, такива комплекси и блокове има във всеки град!!! Добре е потърпевшите да се подготвят и да мислят спасителни варианти, преди да им падне балкона или да ги изселят от общината насилствено...
цитирай
25. djgator - Фил
17.11.2009 14:38
Доскоро си мислех, че само циганите не се вълнуват от нищо друго, освен настоящето!! Е, време е да се опомним - ние сме почти същите..
цитирай
26. djgator - borsi
17.11.2009 14:39
"Най-голем проблем за панелките е, че земята под тях не е тяхна. Има огромни апетити към нея, за това държавата си право оглушки. В един миг просто ще изхвърлят хората на улицата (уж за тяхно добро - панелките няма да са вече безопасни) и ще продадат терените на "техни хора"."
Благодаря ти за този коментар, явно проблема с панелките има и други скрити страни!!!!
цитирай
27. djgator - thedarkangel1977
17.11.2009 14:41
Мога да ходя и често го правя, но засега все още стискам зъби в Бг. Не разбрах с какво от написаното не си съгласна или и ти си с розови очила??
цитирай
28. blackle - djgator
17.11.2009 14:49
Те тези проблеми нямат край... а и се научих, че само с говорене не става... По-точно политиците ме научиха на това, защото те само говорят...
цитирай
29. kass - Веско, Фил,
17.11.2009 15:03
malkiatprintz написа:
Само си представи след десетина години едно малко по-силно земетресение – дори не е необходимо да е наистина от силните – изведнъж ще намалеем с два милиона. ТОва е проблемът, Весо – на никого с нищо н ему се занимава; нали си е добре тук и сега, какво го засяга нещо друго или нещо, което ще стане след време... дотогава има време.


Фил, твоят коментар е най-близо до моето виждане по проблемите на тази държава. Важното е да оцелеем днес, а утре ще му мислим. Успокояваме се: " всяка криза сме я прескочили, ще прескочим и тази", но ще дойде ден в който няма да можем да прескочим повече никоя криза. Да българина е спокойен, ще затвори зимнината, ще нацепи дърва за кюмбето, днес е осигурил прехраната - утре какво да го мисли, но бабите на село измират една по една и няма кой да полива доматите, младите на село не се връщат, а панелките закупени от държавата се рушат. Накрая ще останат голи полета и дрипави "граждани", но иначе сме в ЕВРОПА...

Веско, поздрави за постингите. Нека свалим розовите очила и видим истината в очите. Истината от която всеки един от нас е част...
цитирай
30. djgator - blackle
17.11.2009 15:19
Сигурно ще се учудиш, ако ти кажа, че на поне 3-4 големи проблема съм намерил възможно и работещо решение - остава само някой да ме чуе. Шансът това да стане е под 10%, но си струва да мислим позитивно.
цитирай
31. djgator - kass
17.11.2009 15:23
Въпреки епизодичните критики от няколко души, очевидно поредицата се приема с интерес. Аз ще продължа, воден от принципа " Залудо работи, залудо не стой!". Хората трябва да разберат, че сезона на прахта и сезона на калта могат да бъдат овладяни и спрени завинаги!! Просто масата не се виждали как става това! В следващия постинг ще покажа снимки от няколко държави и ще обясня как са го постигнали! Относно панелките, трябва всеки сам да започне да търси решения, тези оставащи години до тяхната тотална разруха, нека се използват за търсене на алтернативи а не за отлагане на проблема...
цитирай
32. pegas08 - ДиДжи, приеми моите поздрави!
17.11.2009 15:26
За цялата група също е моят братски привет!
На квартира съм и много ми дреме, както се казва, но съм за!

http://www.youtube.com/watch?v=7aAjzUhGkgI&feature=PlayList&p=0D95BB31FC6C3098&index=0&playnext=1
цитирай
33. djgator - pegas08
17.11.2009 15:30
И аз живея в модерна кооперация, но това не ми пречи да съм съпричастен към проблемите на хората.. Не е задължително да си пристрастен към нещо вредно, за да се бориш против него. Достатъчно е да имаш съвест и състрадание.
:)
цитирай
34. panazea - Веселине,
17.11.2009 16:25
Това е един невъзвратим процес. Що ли си мисля , че новото строителство отстъпва на старото . А те застроиха като за световно. Сигурно искат да населят целия китайски народ . Що ли се учудвам. На тях им е безразлично дали ще им работи българин или тайландец.
цитирай
35. djgator - panazea
17.11.2009 16:30
Част от новото строителство е некачесвено, но поне има бетон и тухли.. Тоест, ще има ремонти, но няма да падне, за разлика от обречения панел.
Презастрои се,не защото сме се увеличили като бройка, а защото очакват новатата инвазия на прогонените от жилищните комплекси хора.....
цитирай
36. smani - Веско,
17.11.2009 16:30
в даден момент от бъдещето и българите в масовата си част ще заживеят под наем. Така са устроени нещата в Европа и щатите, а ние като сме се запътили в тази посока трябва да знаем, че живота ни няма да бъде същия като преди. Това ще се случи на бъдещите поколения възрастни или днешните деца. А това ще са хора с ново мислене и много по-способни от нас да се справят в тези условия. Другия вариант е да го купиш с кредит и да го изплащаш цял живот - пак западен модел.
Искаме демокрация, но искаме и да продължаваме да си живеем по социалистически, наскоро чух нещо подобно.
цитирай
37. tili - Съсипваш ме
17.11.2009 16:49
с тези постинги, DJ !!! Нямам думи - само чувства напират!
цитирай
38. morridin - Мда...
17.11.2009 18:06
Та така.....Аз, като новобранец, първо искам господа и госпожи, да попитам колко от вас има някаква идея от строителство и по-точно, от панелки? Панелката е вечна, ако се поддържа и стопанисва ПРАВИЛНО - нима не е така за всичко? Проблема на панелите не е калпавото строителство, а невъзможността на хората, живеещи в тези жилища, да ги стопанисват както трябва. Каквото и строителство да е, не се ли поддържа, заминава. Аз лично, живея в блок, строен '74-та година. Интересно ще ми е да видя тухлена кооперация, ново стрителство тип "кутийка" колко време ще издържи без да се стопанисва читаво. Не казвам, че панелното строителство е нещо прекрасно - даже напротив, живеем в пещери. Но не така грубо....
цитирай
39. pegas08 - Обобщавам
17.11.2009 18:51
Последните пет са прави.
цитирай
40. djgator - Стани
17.11.2009 18:57
Наемите, както и всичко друго в Бг са почти непосилни. Лихвите по кредитите тук отново са най-високите в света - абе не ми се мисли направо!
цитирай
41. djgator - tili
17.11.2009 18:59
Да помълчим тогава за успяла и величествена България.. едноминутно да помълчим..
цитирай
42. djgator - morridin
17.11.2009 19:01
За поддръжката съм съгласен, че помага да се удължи живота на блоковете, но те са мъртвородени.. още при заварките на арматурите, които свързват панелите, започва необратима корозия на метала и сбогом..
цитирай
43. pegas08 - Нека да продължа, сори,че ме прекъснаха.
17.11.2009 19:07
Смани е напълно прав, западният модел е да си под наем или под ипотека. Няма там, луксове като собствено жилище, дори и панелка!
Проблемът е съвсем друг: Доходите! Ограбването!
Мизерията!
Мои близки хора в Канада, 20 год., под наем! Две деца отгледаха! С висше образование и двете! Едното е семейно със собствено жилище! Другото е под наем със заплата пет пъти от тази на баща му!
А моята заплата , отиде за наема и...останалото за храна- материална и духовна- таксата за нета! такива ми ти работи!
"Няма мама, нито тате!
Тате да ругае, мама да ридае!"
П.К.Яворов
цитирай
44. djgator - pegas08
17.11.2009 19:07
Ти си от комисията по оценяване, благодаря за съдействието :))
цитирай
45. djgator - ...
17.11.2009 19:11
pegas08 написа:
Смани е напълно прав, западният модел е да си под наем или под ипотека. Няма там, луксове като собствено жилище, дори и панелка!
Проблемът е съвсем друг: Доходите! Ограбването!
Мизерията!
Мои близки хора в Канада, 20 год., под наем! Две деца отгледаха! С висше образование и двете! Едното е семейно със собствено жилище! Другото е под наем със заплата пет пъти от тази на баща му!
А моята заплата , отиде за наема и...останалото за храна- материална и духовна- таксата за нета! такива ми ти работи!
"Няма мама, нито тате!
Тате да ругае, мама да ридае!"
П.К.Яворов

Точно това обяснявах на Стани по-горе, методите с наеми и кредити са изродени в бг, на границата на невъзможното са.
цитирай
46. krotalka - "Мила родна картинка!"
17.11.2009 19:29
Всичко е строено набързо и след това не е поддържано. Да не дава Господ да се случи някое земетресение...Някои от тия панелки още не са изплатени от притежателите им...
Виждам как се поддържат сградите в Германия и правя сравнение...
цитирай
47. pilcho - DJ,
17.11.2009 19:37
не че в БГ ще стане по-хубаво от този факт, ама по цял свят има панелки. И ти би трябвало добре да го знаеш. По-добре и от мен даже.
В някои градове не ги оставят да се разрушат, ами ги събарят и строят нови. В други - не. Такива плачевни кадри могат да се изнамерят от редица държави. Не само в Европа. Гнилите империалисти също разчитат на евтино строителство ;)
Наздраве!
цитирай
48. djgator - krotalka
17.11.2009 20:09
Аналогията със западна Европа е направо нелепа.. Утре ще им покажа няколко снимки от Австрия, Германия, Чехия и т.н. да видят как са си решили проблемите те и как поддържат нормалните хора!
цитирай
49. djgator - pilcho
17.11.2009 20:12
Има и по-нещастни домове от панелките, но те са в Америка.. онези са строени без основи, от летвички и гипскартон.. При първата буря не остава здрава къща.
цитирай
50. tili - Недей да мълчиш, но
17.11.2009 21:36
сълзите ми напират и сърцето ми се къса... Смей се сега!
цитирай
51. razkazvachka - Няма други като панелките на София
17.11.2009 21:40
Като се прибираш от някъде със самолет и самолетът започне да се снишава за кацане, аз започвам също да се снишавам - от срам, защото от горе се виждат почернели от сажди гета на по много етажи. А като пътуваш с влак от Перник до София - картинката се вижда от близо.
Нали панелките имаха давност 30 години?
И не знам на какво се вика "собствено жилище", след като адресната регистрация няма нищо общо с т.нар. "постоянен адрес по местоживеене" .
цитирай
52. petrak - djgator
17.11.2009 21:51
Веско,аз мисля, че не само живущите са застрашени,но и нещастните минувачи,както и кротко паркиралите движими имущества.Аз лично се надявам ако пада някоя панелка тя да падне върху някоя "количка" на някоя си МУТРА,та нещастие да има и за престъпниците...
цитирай
53. baletlnetpepas - правилно
17.11.2009 23:24
да се върнат на село
цитирай
54. andi2 - можеше и по-зле да бъде :)
18.11.2009 00:57
можеше и по-зле да бъде
:)
цитирай
55. voinyt - SAMOTNIQT_VOIN
18.11.2009 02:09
djgator тез дет ги издухва силният вятър са нарочно такива. Проблемът с тези тайфуни е, че ще издухат и панелката. И солидна тухлена сграда не би им устояла. А тез дървенийки с гипсокартон са с пъти по- евтини.
Razkazvachka поне 50 години е официалният живот на панелките. Поне някакъв такъв спомен имам.
Пилчо навсякъде ги има, това да, но никъде така масово, както в България. Поне в западна Европа, за източна не искам да споменавам.
Освен това са поддържани доста добре, а тези в лошо състояние- бутнати навреме.
Andi2 разбира се, че можеше. Ако искаш да знаеш точно колко- просто почакай, да речем, 5 години и сам ще видиш.
цитирай
56. malkiatprintz - Само си представи след десетина ...
18.11.2009 02:22
kass написа:
malkiatprintz написа:
Само си представи след десетина години едно малко по-силно земетресение – дори не е необходимо да е наистина от силните – изведнъж ще намалеем с два милиона. ТОва е проблемът, Весо – на никого с нищо н ему се занимава; нали си е добре тук и сега, какво го засяга нещо друго или нещо, което ще стане след време... дотогава има време.


Фил, твоят коментар е най-близо до моето виждане по проблемите на тази държава. Важното е да оцелеем днес, а утре ще му мислим. Успокояваме се: " всяка криза сме я прескочили, ще прескочим и тази", но ще дойде ден в който няма да можем да прескочим повече никоя криза. Да българина е спокойен, ще затвори зимнината, ще нацепи дърва за кюмбето, днес е осигурил прехраната - утре какво да го мисли, но бабите на село измират една по една и няма кой да полива доматите, младите на село не се връщат, а панелките закупени от държавата се рушат. Накрая ще останат голи полета и дрипави "граждани", но иначе сме в ЕВРОПА...

Веско, поздрави за постингите. Нека свалим розовите очила и видим истината в очите. Истината от която всеки един от нас е част...


Знаете ли защо в България няма маслинови насаждения, въпреки че в южните части могат да виреят перфектно? Защото маслиненото дърво дава плод стотина години след като бъде насадено. Всички казват "децата да са добре", но някой да е направил маслинова градина, че децата му един ден да произвеждат зехтин?
цитирай
57. анонимен - При един пожар,
18.11.2009 03:18
прощаваш ли се завинаги с панелената си дупка? ;-)

\m/
//
цитирай
58. djgator - petrak
18.11.2009 09:08
Хубаво ще е, нека стане на принципа " откъдето дошло, там отишло"...
цитирай
59. djgator - baletlnetpepas
18.11.2009 09:09
Един от начините да се оправи тази държава е именно този..
цитирай
60. djgator - andi2
18.11.2009 09:12
Правилно, винаги има по-зле.. Например в Намибия..
цитирай
61. djgator - voinyt
18.11.2009 09:16
Само с едно не съм съгласен с теб. Картонените къщурки не са такива от икономически съображения ( торнадо), а са пуканките на американската мечта! Струват ~20 000$ а ги продават за по 400 000$ - така се генерират милиарди несъществуващи пари!
цитирай
62. djgator - Фил
18.11.2009 09:17
Тук ще има маслинови градини, само ако внесем друг народ по тези земи!
цитирай
63. djgator - zlika
18.11.2009 09:19
Тук си е като на пожар, ама постоянно....
цитирай
64. djgator - tili
18.11.2009 10:07
tili написа:
сълзите ми напират и сърцето ми се къса... Смей се сега!

Това е последното, което бих целял с тези постинги! Не се разстройвай, но нека се замислим трезво.
цитирай
65. djgator - razkazvachka
18.11.2009 10:09
razkazvachka написа:
Като се прибираш от някъде със самолет и самолетът започне да се снишава за кацане, аз започвам също да се снишавам - от срам, защото от горе се виждат почернели от сажди гета на по много етажи. А като пътуваш с влак от Перник до София - картинката се вижда от близо.
Нали панелките имаха давност 30 години?
И не знам на какво се вика "собствено жилище", след като адресната регистрация няма нищо общо с т.нар. "постоянен адрес по местоживеене" .

Така се чувсвам, когато посрещам чуждестранни партньори и трябва да ги придружавам и развеждам насам, натам.. понякога по цели седмици. Добре, че поне отсядат в луксозни хотели, там е нормална обстановката - такава, с каквато са свикнали..
цитирай
66. анонимен - Грешен отговор.
19.11.2009 00:53
Ако стане пожар в панелката ти, утре пак ще я имаш. За разлика от няколко стотин милиона други жители на света ;-)

\m/
//
цитирай
67. pegas08 - Ди Джи, възхитен съм, братко, от теб
22.11.2009 14:00
и цялата компания. Тъкмо си мислех, че и тук се е изродил мохабетът. Знаеш ли, няма ги партийните откачалки и готините разсъждават с мозъка си , а не с оная си работа, да ме прощаваш.
Не забравяй да обобщаваш, да вземаш умните предложения. Накрая ще изготвим някои' кървави писма" , ще ги гласуваме с пичовете и ще ги пуснем в циркулация сред населението. ОК?
Всичко е в твои ръце. Този блог ще стане исторически. Аз казах. Хау!
цитирай
68. djgator - pegas08
23.11.2009 19:16
Преди заключителния постинг, ще има още 1-2 с неприятни гледки, но това е нужно за дооформяне на картината..
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: djgator
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1335664
Постинги: 96
Коментари: 5218
Гласове: 24574
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930